diumenge, 30 d’abril del 2017

La ruta de L'Escanyapobres. Execució V

Recomanacions per a la ruta


Quan es comença una aventura com la de la ruta de L'Escanyapobres sempre s’ha d’estar ben preparat. Aquí us deixem un recull de recomanacions per si decidiu llençar-vos-hi:

  • Valorar la previsió meteorològica. Si és estiu, cal preparar-se pel sol i la calor. Si és hivern, s’ha d’estar atent al fred: pot ploure i, si teniu la mateixa sort que nosaltres, fins us pot nevar. Paraigües i impermeable a la butxaca, doncs! Amb tot, també és bona opció, en cas de risc de precipitacions, aplaçar la data de la ruta i esperar el bon temps –caminar amb els mitjons mullats no és la sensació més... agradable–.
L'Espluga nevada el 25 de març

  • Decidir quina part de la ruta es vol seguir –la urbana o la del bosc–, o si es volen seguir totes dues, per tal de triar la roba a dur. Per a circular pel poble n’hi ha prou amb portar roba que lligui amb la temperatura. Però per al camp i els boscos més val anar còmode.

  • Portar calçat còmode. No només la llargada fa patir els peus; la part muntanyenca de la ruta obliga els participants a passar per terrenys orogràficament més difícils, amb la qual cosa unes bones bambes o botes s’agraeixen bastant.

    • Recórrer als serveis de Drac Actiu per a fer la ruta pels boscos de Vimbodí i Poblet en jeep. Aquesta empresa està especialitzada en diferents activitats relacionades amb esport, lleure, salut i cultura. Si s’hi contacta es poden recórrer els camins que van fer i desfer els protagonistes de L’Escanyapobres sota el guiatge de la pròpia organització.

    Imatge extreta del web Drac Actiu
    • Hostatjar-se a l’Alberg de Joventut Jaume I, ubicat a Les Masies, si l’aventura ha d’allargar-se més d’un dia; bones instal·lacions i preu molt raonable! A més a més, també s’hi pot dinar i sopar.

    • Seguir el grup amb entusiasme i ganes d’aprendre nous continguts de literatura. Sens dubte, és l’element que farà de la ruta una vivència ben interessant, amena i enriquidora.


    Esperem que la nostra experiència us sigui útil i gaudiu de la ruta de L’Escanyapobres. Bona aventura olleriana!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada